Een helder advies met het hoogst haalbare voor de klant

We zijn enorm blij dat Ingrid Willems ons kantoor komt versterken. Ingrid heeft haar sporen verdiend als curator en is lid van de Vereniging voor Insolventierecht Advocaten (INSOLAD). Ze heeft ervaring met de meest uiteenlopende (faillissements)zaken, die ze altijd van de menselijke kant benadert. Daarom past ze goed in het team van JagerKuiper advocaten.

Professioneel en persoonlijk
Ingrid draait er niet om heen. Haar advies is helder en onderbouwd met de beste juridische argumenten. Ze blijft objectief en professioneel, en gaat altijd voor het hoogst haalbare voor de klant. De gedragsregel voor advocaten dominus litis heeft ze hoog in het vaandel staan: een advocaat moet onafhankelijk zijn. Die onafhankelijkheid maakt van Ingrid absoluut geen koele kikker. Ze heeft oog voor de klant en ziet de mens achter de zaak. In de rechtbank wordt ze daarom ook de empathische curator genoemd.

Insolventiespecialist
Faillissementen zijn Ingrids specialisme. Als curator is het altijd een verrassing wat je aantreft. En dat vindt Ingrid mooi aan haar vak: uiteenlopende zaken en werken met verschillende mensen. Of het nu gaat om een hangar vol vliegtuigen of een hotel met personeel en veel gasten, Ingrid ziet snel wat er moet gebeuren en wat belangrijk is. Vervolgens bijt ze zich erin vast om de zaak zo goed mogelijk af te handelen. En dat doet ze altijd samen met de bestuurder of de directeur.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.